luni, februarie 26, 2024
AcasăLocaleS-a stins medicul pediatru dr.Maria Fodor

S-a stins medicul pediatru dr.Maria Fodor

Vestea trecerii la cele veșnice a medicului pediatru dr.Maria Fodor îndoliază colectivul Spitalului Județean Satu Mare, cât și întreaga comunitate sătmăreană.

În cei peste 30 de ani de carieră, doamna doctor a îngrijit mii de copii care au văzut lumina zilei în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

“Un Om iubit de oameni. Un om care și-a trăit viața cu scopul de a face bine. Soție, mamă și medicul copiilor născuți în Maternitatea Satu Mare, pe care i-a îngrijit cu profesionalism și iubire timp de 33 ani. Doamna doctor Fodor a fost medicul căruia întreg colectivul SJUSM îi mulțumim pentru că ne-a oferit șansa de a o cunoaște, șansa de a învăța de la dânsa meseria de medic și omenia. Dumnezeu să o ierte și să o primească în împărăția Sa”, transmite medicul neonatolog dr.Roxana Varga, șefa secției Neonatologie.

“Cu durere în suflet și regret anunțăm decesul celei care a fost doamna dr. FODOR MARIA (Pusa), medic pediatru în secția Neonatologie din anul 1990 până azi. Priveghiul va avea loc joi, ora 18.00, la capela Cimitirului Ortodox de pe str. Rodnei, înmormântarea vineri, de la ora 13. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească”, este mesajul transmis de conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Sincere condoleanțe!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente