Acasă Locale Agentul de la rutieră OSAN CIPRIAN a tras cu arma în I.P.J...

Agentul de la rutieră OSAN CIPRIAN a tras cu arma în I.P.J Satu Mare

Foc de arma in sediul politiei rutiere. In dimineata zile de 6 februarie la schimbarea turei, în sediul Poliției Rutiere Satu Mare, situat pe strada Mircea cel Bătrân, colț cu Alexandru Ioan Cuza,  agentul de la circulatie OSAN CIPRIAN FLORINEL și-ar fi verificat armamentul din dotare, iar din cauza unei neglijențe, arma s-a descărcat, iar glonțul s-ar fi înfipt în podea, acestea sunt informatiile din interior, primite pe surse. Dar… Gurile rele spun ca, acesta s-ar fi jucat cu armamentul din dotare, iar arma s-ar fi descarcat. Ne intrebam retoric… Oare ce cauta glontul pe teava la schimbarea turei? Cert este faptul ca doar printr-o minune nu a fost ranit nimeni, desi agentul de la circularie putea sa omoare pe vre-un coleg aflat in apropierea lui sau chiar pe el insusi.

Dupa ce s-a produs evenimentul, cei prezenti in cladire I.P.J au intrat in panica, asteptandu-se la ce este mai rau. Potrivit acestor situatii in mod normal ar trebui sa se dispuna efectuarea unei anchete, iar în urma rezultatelor sa se i-a măsurile care se impun. Acestea pot să ajungă până la mutarea disciplinară a agentului. Chiar dacă a fost vorba despre un incident nefericit.

Pentru a afla mai multe despre incident am contactat purtatorul de cuvant al I.P.J. Satu Mare, agent principal de poliţie Gabor Paula Maria, care fiind foarte amabila ne-a spus ca vom primi raspuns la solicitarea noastra in termenul legal, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public prin care solicitam o serie de informaţii cu privire la incidentul amintit mai sus si in momentul de fata se fac cercetari.

Contactat telefonic agentul de la circulatie Osan Ciprian nu a recunoscut ca este implicat in acel incidentul, ne-a directionat spre purtatorul de cuvand, dupa care i-am cerut pozitia cu privire la cele scrise mai sus, iar dansul a spus ca este o confuzie, nu este el, am gresit persoana. Desi vocea l-a cam tradat. Asteptam pozitia oficiala a I.P.J. Satu Mare, dupa care revenim cu detalii suplimentare.

  • Ghinion peste ghinion:

LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA A 2 POSTURI VACANTE DE OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALITATEA INVESTIGAREA CRIMINALITĂȚII ECONOMICE, CU RECRUTAREA CANDIDAȚILOR DIN SURSĂ INTERNĂ, agentul de la circulatie OSAN CIPRIAN si-a dorit sa avanseze, dar nota obtinuta la examen, 6,70, l-a eliminat din concurs.

ULTIMA EVALUAREA PSIHOLOGICĂ A AGENTULUI A FOST IN 26.08.2017?

În conformitate cu prevederile art. 9 alin. (2) și art. 27^45 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul Polițistului, ale O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne și O.M.A.I. nr. 23/2015 privind activitatea de psihologie în Ministerul Afacerilor Interne; la evaluarea psihologică susținută în zilele de 24.07.2017 și 25.07.2017 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare situat în municipiul Satu Mare, Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 5/A, județ Satu Mare, unde agentul de la circulatie OSAN CIPRIAN, a fost declarat APT.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente