Cos ci VIP-ere – Nu exista Pestă Porcină la noi

Publicat la data de5 august 2018 » 211 Views» De: George Negrea » Cosul cu vipere

„Pesta porcină” aduce din ce în ce mai mult cu situația recentă a “gripei aviare”, unele îndoieli în legătură cu proveniență “naturală” a virusului care s-a dovedit ca fiind o invenție si acela și care a distrus toate fermele importante de păsări din România și a exportului de carne.
Și atunci milioane de păsări au fost sacrificate fără ca să existe nici un caz concret de infestare, toate fiind niște înscenări.
Credeți că doar fermele de păsări trebuiau distruse? Nu. A venit rândul și exportului de carne de porc să fie sabotat. Se pare că această „boală” ar fi inventată că să distrugă zootehnia din România.
Mai multe organizații din Europa și din România au acuzat de inventarea acestui virus care ar fi avut în intenție sporirea profiturilor companiilor farmaceutice și spălarea de bani.
Experții economiști afirmau anterior că răspândirea pestei porcine în țară a condus la creșterea veniturilor la medicii veterinari precum și a importurilor de carne de porc din alte țări.
Se știe că România este un producător important de carne de porc în Europa, dar se pare că pe cineva lucrul acesta deranjează și trebuie stopat.
Nu s-a confirmat nici un caz de pesta porcină concret, sute de porci sunt omorâți zilnic fără că ei să aibă vreo boală, iar oamenii și micii fermieri sunt ruinați.
În pofida declarațiilor realiste ale unor specialist, cum că nu există această boală în România, panica legată de transformarea epidemiei de pesta porcină în pandemie sporește. Apariția unor presupuse focare de gripă porcină au fost semnalate în mai multe județe.
Cine se îmbogățește din această invenție numită Pesta Porcină? Medicii veterinari, instituțiile sanitar veterinare care au motiv să ceară suplimentarea bugetului pentru a achiziționa substanțe, automobile și alte lucruri.
Trist, încă o dovadă că poporul asta muscă fiecare gălușcă otrăvită.
Trezește-te române !!!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.