Coș cu VIP-ere – Coadă și nesimțire din nou la magazine

Publicat la data de30 octombrie 2017 » 647 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere

Ați mai auzit de Oșan, nu? Oșan e mai ieftin? Mai ieftin pe naiba, e mai scump, cu produse mai puține, cu produse mai proaste, cu produse înșelătoare și mult mai slabe calitativ decât fostul Real.
Produse cu proveniență incertă de care nu se știe dacă sunt destinate consumului uman sau animal: pâinea crocantă produsă sub denumirea mărcii proprii a magazinului despre care nu se știe dacă este destinată consumului uman sau animal. Pe ambalaj se menționează, în limba franceză, că denumirea produsului este aceea de „Tartine crocante integrale” (Tartines craquantes au ble complet), însă eticheta cu traducerea în limba română este complet diferită.
Astfel, pe mică eticheta cu caractere extrem de greu vizibile, se precizează că produsul este pentru consumul animal (surprise!).
Etichete foarte greu descifrabile aplicate mai ales în zona în care e precizat termenul de garanție: fenomen observat de mai mulți cumpărători care se străduiau să descifreze dacă produsele ce urmau a fi achiziționate erau sau nu în termen de valabilitate
Că un fapt interesant, bonus din partea magazinului poți să trăiești încă o situație halucinantă, mai ales dacă ai făcut gresala să vii cu o plasa și uiți să anunți la intrare că e a ta, pentru că, la ieșire, o tanti de la casă însoțită de un bodyguard cât toate zilele îți poate cere cu un surâs grațios să-ți rescaneze codul de bare de pe plasa și astfel să ai norocul să o plătești a două oară, pentru că operatorii și softul nu a actualizat baza de date. Astfel poți plăti și o taxa pe prostie în caz că nu ai bonul anterior să îl arăți și să le explici cam vreo ora ce și cum, că tu ești cinstit și că ai plătit deja o dată plasa și că nu mai vrei să o mai plătești a două oară, dar probabil că îți vei schimbă repede ideea după ce bodyguardul o să se uite crunt la ține. Așa că o să ieși în final din magazin și așa și cu banii luați … pentru că se poate, la noi încă se poate întâmplă așa ceva!
La casă, ai senzația că ești la frontiera cu Republica Moldova. Numai acolo rândul se mișcă așa de greu.
Ne întrebăm, de ce mama dracului sunt 20 de case și funcționează doar 10? Și la acestea sunt cel puțin 20 de oameni la rând?
Simplii clienți nu au ce să facă, asta este și nici autoritățile nu sunt de partea lor. O amendă de câteva sute de lei nu îi face să le fie frică de nimic.
Până data viitoare, spor la aventurile de prin supermarket-urile sătmărene.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.