Coș cu VIPere – Ce facem dacă am luat sau nu Bacul?

Publicat la data de21 iulie 2019 » 191 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere

 

Cine râde acum? Cei cu 10 sau cei cu 3 la BAC? Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Ministerul de Interne, le-a comunicat celor picați la BAC în acest an să stea liniștiți, că vor fi primiți toți în Jandarmerie: ”Avem nevoie de cretini ca voi, ca să-i bată pe oamenii care plătesc pensiile și salariile nesimțite ale tuturor bugetarilor. Asta în caz că vor să comenteze”, a spus ministrul Carmen Dan.
Decizia de a-i înscrie pe toți picații la Jandarmerie a fost una logică: ”Pe ăștia nu-i angajează nimeni la privat. Cei care sunt chiar proști-proști și nu vor ști nici să deschidă canistra cu gaze lacrimogene vor primi locuri de muncă la STB sau la Administrația Domeniului Public, la pus borduri, unde lucrează semi-antropoizii”, explică o sursă din Ministerul Educației.
”Ce să facem cu ei? La pensie nu poţi să-i scoţi, că sunt prea tineri. Dacă îi băgăm în șomaj, nu ne mai dau băncile internaționale credite ca să plătim indemnizațiile și pensiile speciale”, spune Decebal Popescu, analist economic. Pentru că anul ăsta proștii sunt într-un număr covârșitor, vor fi construite câteva școli noi de jandarmi, axate mai ales pe probele practice: gazat, bătut și lins șefii.
Cum s-a defășurat Bacul dacă ai vrut altă meserie: Jurnalism – Scrieţi un eseu de 2 pagini în care întrebaţi clientul dacă vrea şi cartofi prăjiţi. Filosofie – Deci nu vă place munca. Argumentaţi. Politehnică -Ţineţi ambele mâini pe masă timp de 2 ore. Litere – Detaliaţi un buget pentru un eveniment cultural de 3 zile, cu 6 menţiuni ale brandului sponsor. Facultatea de pompieri – Stingeţi foaia de examen. Fizică – Explicaţi fenomenul prin care din meditaţii la fizică se obţin 6 case. Istorie – Minţiţi în 1000 de cuvinte că românii ar fi un popor de oameni harnici şi primitori.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.