Coş cu vipere: Dani, Dacia şi mămăliga instant!

Publicat la data de20 ianuarie 2019 » 327 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Aproape 14.000 mii de maşini Dacia au fost rechemate în service, după ce un mecanic a uitat într-una din ele bricheta şi îi e prea lene să-şi cumpere alta şi vrea s-o recupereze. Mecanicul nu-şi mai aminteşte în care maşină a uitat bricheta, aşa că s-a luat decizia să fie rechemate toate.

Mecanicul recunoaşte că problemele la Dacii sunt inventate. “Am pus şi eu acolo că ar avea probleme cu airbagul şoferului. Păi noi nici nu băgăm airbaguri în ele, de fapt băgăm nişte pungi de mălai. La impact, se formează o mămăligă instant, care atenuează lovitura”, spune Dani, mecanic de la Mioveni. El are o Dacie luată pe rate de vro 2 ani, cu care se laudă pe la vecini, acum cu problemele astea… tace mac.

Şefii de service le-au promis şoferilor de Dacie că verificările nu durează mult: “Ne facem că ne uităm pe sub capotă şi în momentul în care găsim bricheta anunţăm că e în regulă” scrie timesnewroman.ro.

Rechemarea celor 13.300 de Dacii nu reprezintă deloc un record pentru marca românească. Cea mai mare rechemare în service a avut loc în 2009, când 300.000 de Dacii au fost rechemate pentru că şoferii uitaseră să dea şpaga la mecanic.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.