Cos cu ViPere: Indiferentă ori incompetență la ”organe”?!

Publicat la data de5 noiembrie 2017 » 893 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere

cos vipereCât de sigur este Sătmarul nostru? O întrebare fără răspuns, dacă punem în bilanț și analizăm la rece câteva dintre cazurile nerezolvate dea lungul timpului și până în prezent de bravii nostri polițiști.

Indiferența cu care s-a pornit în cazul Dogaru ori nepuțința oamenilor care și-au pus amprenta pe acel dosar, lasă de dorit. Atunci s-au evitat spre analizare informații care duceau spre o pistă corectă, adică ”găsirea adevăratului criminal”, s-a știut de la bun început că actrița avea o întâlnire în aceea seară cu un bărbat fain, cu care vorbea pe telefon în mod sigur și mai ales pe facebook.

Organelor abilitate, le era foarte simplu să facă lumină, dar s-a dorit cheltuirea anapoda a unor sume de bani, adică: ”au cules toți boschetarii din urbea de pe Someș, toți borfașii din baruri și toți pușcăriașii eliberați în ultimele luni.

Așa se face că le-au prelevat probe de la peste 120 de persoane. Cum un test ADN costă cam 700 de lei, rezultă că, dintr-un foc, organele noastre au produs o pagubă la bugetul de stat de peste 72.000 de lei. ” Probabil trebuiau cheltuiți acei bani, iar atunci era momentul oportun.

Din start era limpede ca apa de izvor că, o actriță de rangul ei, nu va sta să socializeze cu un boschetar s-au recidivist. Criminalul se plimbă liber și acum fără să fie deranjat și cu siguranță este vorba de o persoană dintr-un alt oraș! Revenim la întrebarea de mai sus: Cât de sigur este orașul nostru?, De ce ne este frică să circulăm noaptea? Organele abilitate să ne apere sunt cu noi ori ba … ?!

Dacă analizăm cel mai recent caz de crimă de la Carei, unde criminalul a fost la politie să mărturisească crima făcută de el, adică mură-n gură, iar polițistii l-au trimis la plimbare că azi nu au chef de glume… și abea după mai multe încercări ale criminalului de a se preda și marturisi fapta comisă, polițistii din Carei au trimis un echipaj să verifice…  și wooau criminalul avea dreptate!!! 

Și-apoi ne mirăm că apar fel de fel de bancuri cu milițieni!!!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *