Cos cu Vipere: Mesaje cu decibeli…

Publicat la data de28 iulie 2019 » 268 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Sigur te-ai întrebat de ce ai primit zilele astea notificări zgomotoase de la sistemul RoAlert!

Reprezentanţii ISU au confirmat că a fost vorba de un test în reţea, iar rezultatul testului a fost făcut public în această dimineaţă: 3 din 10 români scapă telefonul în WC când sunt luaţi prin surprindere.

“Din 10 români vizaţi de mesajul RoAlert, 3 se sperie şi scapă smartphone-ul în budă, iar restul de 7 fie au mâna mai fermă, fie nu sunt pe WC în acel moment”, spune Aurel Patent, coordonatorul experimentului.

“Am încercat să derulăm testul chiar în ‘intervalul de aur’ dintre ultima gură de cafea şi plecatul la serviciu, dar trebuie să ţinem cont că mulţi români sunt în concediu în această perioadă. Toamna, am avea probabil 4 din 10 telefoane scăpate în toaletă.”

“Pentru a preveni aceste alunecări, le recomandăm românilor să nu stea cu picioarele desfăcute când se joacă Candy Crush”, a adăugat reprezentantul ISU.

Mesajele sunt din ce in ce mai interesate si unele chiar descifrabile, se asteapta pe zona clujului in perioada Untold sa apara pe telefon textul cu ”Asa sant zilele mele” puntru a face mai usor intrarea in atmosfera.

Pi Satmar in zona pietei, mesajele sunt tot alea: Tzighi-Tzighi, Ai ceva baiatu? Euro, forinti, aur ceva? Te fac cu un telefon?! Schimbi ceva?

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.