Cos cu ViPere: Mulțumim din inimă, UE !

Publicat la data de8 septembrie 2019 » 1491 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

cosvipereDe abia căzusem din copaci și dacă nu veneai tu, muream proști. Tu ne-ai învățat cum se taie porcul ca să nu sufere, cum se fac cârnații fără carne, doar din șorici și E-uri, pâinea cu mult aer, laptele fără gust și miros că, dacă-l bei cu ochii închiși, zici că-i apă.

Tu ne-ai învățat cum se face smântâna cu 12% grăsime. Restul ce-o fi? Probabil lapte închegat cu cheag ca să nu fie acră și asta explică de ce când o pui în ciorba fierbinte, în loc să se împrăștie, se coagulează. Nu mai găsești smântână care bătută să devină frișcă. Păi da, acum există frișcă artificială ca spuma de ras.

Tu ne-ai învățat cum se face untul fără miros, cu 25% grăsime (restul ce dracu’ o fi, săpun?) Tu ne-ai învățat că brânza țăranului fiind făcută în condiții neigienice, e toxică, iar a ta e sănătoasă pentru că conține fibre vegetale (ce or fi căutând acolo?) N-are nici miros, nici gust. E ca o cretă udă.

Îți mulțumim că ne aduci mere care nu se strică luni de zile, oricât de lovite ar fi. Ale țăranului au viermi, ale tale nu. Oare de ce? Nu cumva nu sunt mere, ci otrăvuri? Îți mulțumim că ne-ai învățat țăranii cum se fac roșiile frumoase, fără gust și care scârțâie-n dinți.

Tu ne-ai învățat că zahărul din sucuri se poate înlocui cu aspartam, un cancerigen mai ales pentru creierul copiilor. Ne mirăm că se nasc copii cu diverse malformații. Mafia globală în care este părtaș și România, ne reduce media de viată. Ne aducem aminte, cum bunicii noștri, mâncau slănină zilnic și nu aveau trebă cu colesterolul… Acum dacă nu mancăm acea slanină injectată din import ne imbolnăvim, cum să mancam noi produsele tăranului… Tăranul trebuie îngropat de viu… că face concurență produselor de gumă și plastic din UE!

Și câte și mai câte nu ne-ai învăța tuh’ UEt! Îti mulțumim că ne-ai dat (m)UE!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.