Coș cu Vipere – Otrava din magazine

Publicat la data de28 ianuarie 2019 » 378 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere

Mare isterie cu fructele ce se vând în ultima vreme prin magazinele sătmărene. Atenție la fructele pe care le cumpărați, multe sunt aproape otravă, daca citești cu ce au fost stropite. Un supermarket din oraș a pus la vânzare mere și pere cu un avertisment: ,,coaja nu este recomandată consumului uman”.
Nici cartofii nu sunt mai sănătoși, la mai multe sortimente, pe etichete este specificat ” tratat cu substanțe extrem de toxice”. Oare de ce se mai vând asemenea produse, asta este întrebarea noastră?
Unde sunt organele abilitate, unde este Protecția Consumatorului?
Se spune că un măr consumat pe zi ține doctorul departe. Numai că, între timp, o dată cu vremurile care s-au schimbat, se pare că nici cele mai comune fructe nu mai sunt aceleași. Un mare supermarket din municipiul Satu Mare vine cu un afiș impozant lângă rafturile cu mere și pere, avertizându-i pe clienți să nu consume sub nicio formă coaja acestor fructe.
Cum în ultima perioadă din ce în ce mai puține lucruri bio sunt la vedere la marile magazine, fiți cu mare băgare de seamă pe ce dați banii. Până și banalele mere sau pere pot fi toxice, mai exact coaja lor!
Încet dar sigur ni se bagă pe gât produsele așa zise ”BIO” care sunt de trei-patro ori mai scumpe decât cele obișnuite.
Mafia prinde teren…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.