Cos cu Vipere: Preţuri ”bombă” la apartamente!

Publicat la data de9 iunie 2019 » 227 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Preţurile caselor din Sătmar au început să crească spectaculos, pe fondul cererii foarte mari.

Sursa acestei cereri pentru apartamente sunt foştii fumători, care, aşa cum au promis, după ce s-au lăsat de fumat au pus deoparte toţi banii pe care i-ar fi dat pe ţigări şi, conform calculului făcut de atâtea şi atâtea ori pe la terasele de pe Corzo, în 10 ani au adunat de un apartament, potrivit un agent imobiliar de pe strada Mihai Viteazu.

Agenţii imobiliari spun că foştii fumători nu se mai uită la bani şi din cauza asta preţurile cresc: “Sunt unii care fumau trabuc şi acum au strâns bani de vilă pe Păulestiului, spune un agent.

Acesta e în extaz de când a auzit că se bagă încă o lege anti-fumat: “Am veniturile asigurate. Fumătorii vor pune ban pe ban şi-şi vor lua ori maşini, ori case, ori vile de vacanţă în Grecia, cum aud de la toată lumea”.

Garsonierele sunt preferate de femeile care îşi cumpărau ţigări destul de rar, şi fumau mai mult pe la ocazii, iar la job ciupeau şi ele de pe la colege.

Grosul sunt însă bărbaţii, care la 2 pachete pe zi economisite timp de 10 ani au avansul pentru 2 camere în centrul orasului. Chiar şi cei care fumau chiştoace găsite pe jos au adunat bani de o bicicletă potrivit celor de la timesnewroman.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.