Cos cu ViPere: Prostul, Electrica și ‘’taxa pe nesimțire’’

Publicat la data de25 februarie 2018 » 556 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere

A fost odată că niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti… o instituție care a ajuns să  ”fure’’ de la clienti mai ceva ca băncile… cu oBor-ul lor cu tot! Câte și mai câte reclamații, aparate de uz casnic arse din cauza lor, contoare care nu înregistrau kilovații reali… și până la ”Taxa pe nesimțire’’, sub numele de ”Fond de garanție”!

Cam acesta ar fi subiectul cel mai recent cu care s-au confruntat mai mulți localnici din Sătmarul Medieval!  

 ‘’Taxa pe nesimțire’’ a ajuns să depășescă 150 euro, bani pe care societatea cu pricina îți impune să îi dai, vrei nu vrei! Omul nostru bun creștin s-a conformat deși i-a mirostit lui ceva… S-a uitat pe tălpi să fie sigur că nu a călcat în ceva… și ce să vezi? Tălpile erau curate… deci mirosul venea din altă parte, i-a ghiciți de unde? Exact… ați ghicit! Societatea cu pricina se folosește de banii tăi, iar tu fraierul de bun platnic nu prea ai ce face…

Însă ca să liniștească consumatorul (#Rezist), Electrica îi spune că acești bani îi va primi inapoi… la expirarea contractului. Stând strâmb și judecând drept… adică niciodată! Pentru-că no să renunțe la curent pentru acei 150 euro. Dacă faceți un calcul rapid… înmulțind acestă sumă cu numărul de fraieri care o plătesc… se cam justifică salariile nesimțite ale șefilor șerbănișteni care susțin sus și tare că ”taxa pe nesimțire’’ este perfect legală…

Încercăm noi să îi aducem cu picioarele pe pământ spunându-le că sunt în plop and plopu-n aer… madame! Adică dacă tu consumatorule… nu îți plătești factură două luni din anumite motive… ba ești plecat, ba ai avut alte probleme, Electrica Boss vine să îți taie curentul… și atunci ne întrebăm iar ca proștii… de ce plătim ‘’taxa pe nesimțire’’? …iar ca să îți clupleze curentul înapoi, o altă taxa… ”Că așa-i în tenis’’! Chestii de genu’ mizerabile sunt foarte multe și am putea scrie episoade întregi… dar nu merită ei acest efort, această atenție!  

Așadar într-o țară unde cel care muncește este subjugat de taxe și impozite, nu ne rămâne decât să cerem ajutorul ErdeEșilor… că ăștea te fură mai putin… cel puțin acum, deocamdată!

 …előre RDS!

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.