Femeile au decis să-şi aleagă pantofii în două tururi

Publicat la data de8 decembrie 2019 » 139 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Daca jocurile din spatele cortine de multe ori nu ies precum au vrut unele partide, iata ca Asociatia de Femei vine cu o propunere socanta pentru barbatii lor, fapt pentru care doresc sa arate intregi comunitati de peste Somes, ca ele pot. Asadar…  Se anunță zile negre pentru majoritatea bărbaților. Femeilor au decis ca de acum încolo să-și alege pantofii și hainele în două tururi de shopping, ceea ce practic va dubla timpul de pătimire al bărbaților care vor avea ghinionul să fie târâți în mall-uri.

”Nu de multe ori m-am trezit că nu sunt mulțumită cu pantofii pe care i-am cumpărat”, spune o femeie. ”Așa că, de acum încolo, o să fac un prim tur de shopping, în care să scad numărul pantofilor pe care îi probez de la 800 la 10, urmând ca decizia finală să o iau abia după al doilea tur al shoppingului. Sunt sigur că așa voi lua o decizie mult mai bună decât acum, în varianta cu un singur tur” ne spune Florin, fost sofer and mecanic pa vremea cand facea ciubuc dupa program.

Și asta cu ales pantofi în două tururi este doar începutul dezastrului pentru bărbați. Asta pentru că tot mai multe femei insistă să fie organizate și cumpărături anticipate de Crăciun. ”E de-a dreptul scandalos!”, s-a plâns reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Dacă se aprobă și asta și mă trezesc că trebuie să cumpărăm de pe-acum toate cadourile și prostiile de Crăciun și Revelion, intru în faliment, zâce timesnewroman.ro.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.