Cos cu vipere: Jocuri necurate la Politia Rutieră | pamflet

Publicat la data de26 ianuarie 2020 » 162 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere

Un politist care a avut serviciul și prin comuna Halmeu, Porumbesti, Turu Lung și comunele învecinate aici referindu-ne nu doar la atribuțiile obligatorii și legale pe care le avea in postul lui ca și lucrător al Ministerului de Interne, ci si la colaborarea și protejarea unor așa ziși traficanți de țigări. Mai concret, acesta ii informa pe cei care se ocupau cu contrabanda de țigări când și la ce ora traseul care urmau sa îl parcurgă va fii liber.

Evident el lasă sa se înțeleagă ca colaborează cu cineva de la Serviciul de Circulație Rutieră, așa ca după ce a văzut ca treaba merge, si-a dorit sa ajungă și el la Serviciul Rutier. Bineinteles ca nicăieri nu poți sa promovezi dacă nu ești un fel de lingău, pupincurist sau dacă nu cotizezi la cineva, așa ca acest agent de la Postul de Poliție din Comuna Halmeu și celelalte localități învecinate, nu avea nici o problema, fiindcă el îndeplinea cate puțin din toate cele de mai sus.
Nici de bani nu era vreo problema, deja băiatul avea cash-ul lui dacă tot făcea un servici pentru cei care se ocupau de țigări, ba mai mult, tatăl acestuia este un fel de bussines-man, ocupându-se cu tot felul de materiale de construcție, transport de materiale și alte mici afaceri curate și necurate, așa ca băiatul la care facem referire a ajuns și la Politia de Circulație Rutieră, unde deja el e “sefu“, adică pentru dansul nu contează dacă ai încălcat vreo regula de circulație sau nu, deoarece el te poate sancționa oricum.
Asadar nu vrem sa dam nume și prenume in acest pamflet acum, dar știm sigur ca cei care trebuie sa aibă la cunoștința și sa facă verificări, sa i-a măsuri împotriva acestui “politist “, știu deja la cine facem referire. Oricum la momentul potrivit vom da și nume, data, ora, zi, an, concret, cu unele fapte și persoane, care l-au promovat și îl susțin pe acest agent, după spusele lui. Dorim sa vedem dacă așa cum a spus el, o sa apara ceva pe un site de știri din Judetul Satu Mare, pe care susține ca este in colaborare cu Politia.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.