Ce destinatii aleg satmarenii de Rusalii si 1 iunie

Publicat la data de21 mai 2018 » 518 Views» De: JSM - redactia » Divertisment

Față de anii trecuți se constată o creștere majoră pentru perioada de Rusalii care aproape vine cumulată cu 1 iunie care iar este zi liberă.

Avem multe familii care au ales să își cumpere o vacanță pentru periaoda 25 mai – 3 iunie. Destinația numărul 1 ar fi Egiptul, care ofera zboruri directe din Cluj Napoca, hoteluri de 5* all inclusive la tarife începând cu 399 euro/pers o săptămână all inclusive, taxe incluse.

A doua destinație este Antalya care începe în forță sezonul iar în următoarea perioadă cursele sunt pline, locuri libere mai avem doar în iulie. Un sejur de 7 nopti la hotel de 5* cu ultra all inclusive a început de la 370 euro/pers în această perioadă.

O creștere semnificativă a înregistrat și Marocul, aici se vând atat sejurui de 7 nopti all inclusive în zona de litoral Agadir cât si city breakuri de 4 zile la Marrakesch. Un sejur de 7 nopti all inclusive începe de la 390 euro/pers iar un city break de 4 zile cu mic dejun si hotel de 4* s-a vândut la tarife începând cu 250 euro/pers.

În ceea ce privește turismul intern cele mai căutate destinații în funcție de numărul de rezervări au fost: Băile Felix, Sovata , Călimănești Căciulata precum și numeroase pensiuni din zona Maramureș. În aceste locații tarifele au început de la 300 lei/pers pentru un sejur de 3 nopți cu mic dejun inclus si acces la facilitățile hotelului.

Ca și destinație apropaită de city break Budapesta continuă să fie in topul solicitărilor, furmosul oraș de pe Dunăre oferă multe posbibiltăți de petrecere a timpului liber de la băi termale, croazieră pe Dunăre dar și viață de noapte activă și multiple posibilități de shopping. Un sejur de 3 nopți la un hotel de 4* cu mic dejun se vinde la 95 euro/pers .

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.