Povesti de groaza ale medicilor din SUA

Publicat la data de25 martie 2020 » 72 Views» De- Andreea Borodei » National

Adevarul este ca  epidemia care a lovit intreg globul ne arata cat de mici si neputinciosi suntem.

Medicii din SUA , Arizona sunt trimisi la spital ,  dar fara sa primeasca strictul necesar in lupta cu epidemia actuala , cu mastile lor cumparate de pe E-bay sau mai rau , acestia ajung sa improvizeze din esarfe  , pentru a se proteja impotriva noului virus.

“Mi s-a oferit o singura masca .Mi-au spus ca asta este tot ce o sa primesc. “- relateaza un medic din Ohio

Un sistem care se considera a fii evoluat , ajunge sa intre in criza medicala , chiar si  unde se presupune ca lucrurile merg mai bine decat la noi  , se pare ca nu este asa.

Intre timp  epicentrul epidemiei s-a mutat la New York de la Washingthon  , cu cel putin 20.875 persoane infectate.Primarul din New York , Bill de Bllasio a emis avertismente grave , oficialilor federali : “Daca nu vom primi mai multe ventilatoate in urmatoarele 10  zile , oamenii vor muri.”

Asadar probleme sunt peste tot , speranta mea este ca acum cei sceptici se vor indrepta si spre Dumnezeu  , vazand ca nu s-au gasit  solutii nici la nivel inalt , iar timpul pe care il petreceti acum acasa ,  sa fie unul cu folos .

Fiti cu constiinta treaza si cu cugetul limpede , nu lasati frica sa actioneze in locul vostru ,  sau sa puna stapanire pe voi , actionati cu responsabilitate !

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.