Agentul de la rutieră OSAN CIPRIAN a tras cu arma în I.P.J Satu Mare

Publicat la data de21 februarie 2020 » 207 Views» DeFlorin Hotca » Locale

Foc de arma in sediul politiei rutiere. In dimineata zile de 6 februarie la schimbarea turei, în sediul Poliției Rutiere Satu Mare, situat pe strada Mircea cel Bătrân, colț cu Alexandru Ioan Cuza,  agentul de la circulatie OSAN CIPRIAN FLORINEL și-ar fi verificat armamentul din dotare, iar din cauza unei neglijențe, arma s-a descărcat, iar glonțul s-ar fi înfipt în podea, acestea sunt informatiile din interior, primite pe surse. Dar… Gurile rele spun ca, acesta s-ar fi jucat cu armamentul din dotare, iar arma s-ar fi descarcat. Ne intrebam retoric… Oare ce cauta glontul pe teava la schimbarea turei? Cert este faptul ca doar printr-o minune nu a fost ranit nimeni, desi agentul de la circularie putea sa omoare pe vre-un coleg aflat in apropierea lui sau chiar pe el insusi.

Dupa ce s-a produs evenimentul, cei prezenti in cladire I.P.J au intrat in panica, asteptandu-se la ce este mai rau. Potrivit acestor situatii in mod normal ar trebui sa se dispuna efectuarea unei anchete, iar în urma rezultatelor sa se i-a măsurile care se impun. Acestea pot să ajungă până la mutarea disciplinară a agentului. Chiar dacă a fost vorba despre un incident nefericit.

Pentru a afla mai multe despre incident am contactat purtatorul de cuvant al I.P.J. Satu Mare, agent principal de poliţie Gabor Paula Maria, care fiind foarte amabila ne-a spus ca vom primi raspuns la solicitarea noastra in termenul legal, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public prin care solicitam o serie de informaţii cu privire la incidentul amintit mai sus si in momentul de fata se fac cercetari.

Contactat telefonic agentul de la circulatie Osan Ciprian nu a recunoscut ca este implicat in acel incidentul, ne-a directionat spre purtatorul de cuvand, dupa care i-am cerut pozitia cu privire la cele scrise mai sus, iar dansul a spus ca este o confuzie, nu este el, am gresit persoana. Desi vocea l-a cam tradat. Asteptam pozitia oficiala a I.P.J. Satu Mare, dupa care revenim cu detalii suplimentare.

  • Ghinion peste ghinion:

LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA A 2 POSTURI VACANTE DE OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALITATEA INVESTIGAREA CRIMINALITĂȚII ECONOMICE, CU RECRUTAREA CANDIDAȚILOR DIN SURSĂ INTERNĂ, agentul de la circulatie OSAN CIPRIAN si-a dorit sa avanseze, dar nota obtinuta la examen, 6,70, l-a eliminat din concurs.

ULTIMA EVALUAREA PSIHOLOGICĂ A AGENTULUI A FOST IN 26.08.2017?

În conformitate cu prevederile art. 9 alin. (2) și art. 27^45 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul Polițistului, ale O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne și O.M.A.I. nr. 23/2015 privind activitatea de psihologie în Ministerul Afacerilor Interne; la evaluarea psihologică susținută în zilele de 24.07.2017 și 25.07.2017 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare situat în municipiul Satu Mare, Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 5/A, județ Satu Mare, unde agentul de la circulatie OSAN CIPRIAN, a fost declarat APT.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.