Fata din jurnal: Interviu cu Diana Noje, ”Egalitatea între femei și bărbați ar creea un echilibru benefic lumii”

Publicat la data de25 noiembrie 2013 » 11236 Views» De: JSM - redactia » interviu Jurnal, Locale

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Buna ziua. Mă numesc Noje Diana, am 17 ani sunt din Baia Mare, iar în prezent sunt elevă în clasa a 11-a în cadrul colegiului național Mihai Eminescu la profilul bilingv română-engleză. În timpul liber practic modeling-ul, colaborând cu agenția Gaby’s Models și Mandarina Models. Mă consider o persoană ambițioasă și îmi place mereu să înfrunt noi provocări.

Cum comentezi expresia „să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?

E în totalitate adevărată. În ziua de azi tot mai multe persoane ajung să fie respectate din pricina puterii materiale și nu neapărat datorită principiilor. Cei care merită cu adevărat respect, sunt aceia care iși păstrează valorile morale indiferent de circumstanțe.

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?

Drogurile sunt din păcate un subiect din ce în ce mai întalnit în rândul adolescenților. În prezent acestea sunt usor accesibile, iar anturajul îi influențează pe mulți dintre noi care nu au o relație deschisă cu părinții și nu au primit suficiente informații pentru a realiza cât de dăunătoare sunt drogurile.

Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?

Nu am un prototip al baiatului ideal, dar spre deosebire de majoritatea fetelor de vârsta mea, în primul rând apreciez la un băiat comportamentul, simtul umorului, atitudinea și educația acestuia, desigur și aspectul contează într-o oarecare măsură.

Diana Noje (25)Crezi în dragoste la prima vedere, de ce?

Nu. O persoană te atrage în primul rând din punct de vedere fizic, dorindu-ți mai apoi să o descoperi. Dragostea este un sentiment mai profund care apare pe parcurs ce cunoști și accepți o persoană cu defectele și calitățiile sale.

Ce hobby-uri ai?

Sportul, care a devenit un stil de viața, ador să călătoresc, să cunosc persoane și culturi noi, în timpul liber prefer să citesc, practic yoga o metodă uimitoare de relaxare descoperită recent și nu în ultimul rând modeling-ul.

Ce te atrage la modeling?

Încă de la o vârstă fragedă am fost atrasă de lumea modelingului, pe atunci era doar un vis în care am crezut mereu, eram atrasă de frumusețea, delicateția și feminitatea pe care aceasta meserie o impune. Consider că modelingul formează un rol important în maturizarea și dezvoltarea mea armonioasă atat fizică cât și psihică.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

În primul rând apreciez sinceritatea, consider că e calitatea esențiala a unui om. Detest persoanele care pretind a fii ceva și nu sunt.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

E un oraș în care mă întorc cu mare drag de fiecare data cand sunt chemata.In afara faptului ca e frumos si ingrijit, Satu Mare reprezinta și locul unde am cunoscut persoanele care au avut un rol definitoriu în cariera mea ca model și pe aceasta cale aș vrea să-i multumesc Gabrielei Sas o persoană extraordinară de la care am tot timpul ceva de învatat.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Adevărul e că o mare parte din existența noastră este controlată de puterea banului, aceștia fiind indispensabili din viața tuturor, dar fiecare trebuie să conștientizăm că adevărata bogație este cea a sufletului.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Mai degrabă consider că egalitatea între femei și bărbați ar creea un echilibru benefic lumii.

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostri?

Multumesc și eu, vă transmit numai bine și un ultim lucru pe care aș vrea să vi-l amintiți zilnic „Dăruind vei dobândi“

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.