Emanuel Gyenes continuă să impresioneze la Raliul Dakar

Publicat la data de9 ianuarie 2020 » 66 Views» De: George Negrea » Internationale

Emanuel Gyenes continuă să impresioneze la acestă ediție a Raliului Dakar. După patru etape, riderul sătmărean este în fruntea clasamentului la clasa Original.

Cea de-a patra etapă s-a desfășurat între Neom și Al Ula (Arabia Saudită). Mani a parcurs 453 de kilometri în această probă specială, în puțin peste 5 ore, reușind să rămână lider la clasa Original. Sătmăreanul a urcat câteva poziții și în clasamentul general (clasa moto), clasându-se în acest moment pe locul 38.

,,Ziua a patra a fost foarte lungă, am avut 123 de kilometri de legătură, după care la proba specială 450 de kilometri. A fost foarte multă piatră, în primii 60 de kilometri am avut probleme cu un quad care a luat startul în fața mea și mi-au trebuit 60 de kilometri să îl depășesc. Apoi am putut să merg în ritmul meu și totul a fost ok”, a declarat Mani Gyenes.

Emanuel Gyenes concurează în ediția cu numărul 42 a Raliului Dakar, purtând pe motocicletă însemnele „Legend” – această distincție este acordată de către organizatori celor care au participat la minim 10 ediții ale raliului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.