28 de ani de închisoare pentru criminalul de la Casablanca

Publicat la data de12 februarie 2019 » 135 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

28 de ani și 4 luni după gratii pentru bărbatul ce a ucis-o, anul trecut, pe barmana de la Casablanca urmează să stea

Magistrații Tribunalului Satu Mare l-au condamnat pe bărbat pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

”(…) Condamnă pe inculpatul R.S., în prezent arestat preventiv in Penitenciarul Oradea, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, la pedeapsa de: – 25 ani inchisoare; condamnă pe inculpatul R.S. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, la pedeapsa de: – 10 ani inchisoare. (…) Contopeşte pedepsele mai sus aplicate in pedeapsa cea mai grea, aceea de 25 ani inchisoare (…), la care adaugă un spor de 1/3 din pedeapsa de 10 ani inchisoare, respectiv 3 ani şi 4 luni inchisoare, dispunând ca in final inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 28 ani şi 4 luni inchisoare”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare.

Despăgubiri morale de peste 200.000 lei

Ștefan Roman este obligat la plata sumei de 300.000 lei, ce reprezintă despăgubiri morale față de părțile civile.

”(…) Admite actiunile civile formulate în cauză de părţile civile: – P.A.C. şi D. S., (…) sens in care obligă inculpatul la plata sumei de 300.000 lei despăgubiri civile, reprezentând daune morale, câte 150.000 lei pentru fiecare, şi – SC R CO SRL Satu Mare, obligând inculpatul la plata sumei de 9.854 lei cu titlu juridic despăgubiri civile reprezentând daune materiale”, se mai arată în decizia judecătorilor.

_______________

Reamintim că Nicoleta D., în vârstă de 43 de ani, ce lucra ca barmană la Casablanca a fost ucisă cu bestialitate de către Ștefan Roman, în vârstă de 40 de ani, în luna martie a anului trecut.

Criminalul, originar din Lazuri, a intrat în Casablanca, a început să bage bani în jocurile cu noroc. A cheltuit mulţi bani şi pe băutură, şi s-a enervat foarte tare deoarece nu a avut noroc la aparatele de tip slot machine.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.