Afaceri cu parfumuri false demascată de Jandarmi

Publicat la data de13 septembrie 2017 » 226 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Jandarmii sătmăreni au depistat în cursul zilei de marți două persoane suspectate de efectuarea de acte de comerț cu bunuri contrafăcute.

Aflată în serviciu de patrulare, pe strada Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, o patrulă de jandarmerie a surprins două personae, un bărbat și o femeie  care ofereau spre vânzare parfumuri, de diferite mărci.

La solicitarea ageților de ordine publică aceștia nu au putut prezenta documente de proveniență asupra bunurilor găsite asupra lor.

Din investigațiile efectuate a rezultat că toate bunurile găsite de jandarmi asupra celor doi sunt suspectate a fi contrafăcute, astfel încât acestea au fost ridicate pentru cercetări.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârșirea infracțiunii de “punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și care îl prejudiciază pe titular”, pe numele celor doi suspecți s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale. Actele de sesizare au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *