Afaceri cusute cu ață albă și ”protejate” la hotelul Casablanca din Satu Mare

Publicat la data de10 februarie 2018 » 8381 Views» De- JurnalulSM » Stiri Satu Mare

Se strânge lanțul în toate afacerile deținute ilegal de Molnar, inclusiv hotelul CasaBlanca care are o poveste destul de încurcată și interesantă, începând de la aventuri cu ”fetițe”, evaziune confirmată de organele de control și până la firme fantomă care au răsărit ca ciupercile după ploaie și tot așa au fost radiate. Aceste firme între timp au acumulat datorii, iar prin falimentarea lor ”teoretic” s-au pierdut! Hotelul cu pricina functionează ilegal fără ca vre-un organ de control, Prefectura, Politie, Pompieri, OPC, ANAF, DSP si alte instituții să deranjeze acea locație unde se petrec lucruri ciudate din toate punctele de vedere. Cu sigurantă organele de control știu ce se petrece în acel hotel dar, încă hibernează… sau nu au curajul să intervină. Vă prezentăm mai jos doar o parte, pe capitole din afacerile necurate, cusute cu ață albă pentru a mai scoate 1 leu și pentru a mai putea plăti diverși inși care vin în control… și închid ochii!

Afacerile dubioase continuă și în ziua de astăzi?

Potrivit Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare, Biroul de Cadastru și a extrasului de carte funciară nr 21944/2009/07/01 firma SC. ROVIL CO SRL Satu Mare J30/1310/2005 din 02 12 2005 cu certificate de înmatriculare preschimbat și cu formă de organizare, societate cu răspundere limitată. Cod fiscal ORCTSM: 18186861. Firma cu pricina a funcționat câțiva ani, iar dupa ce a acumulat unele datorii, aceasta a fost radiată,  pe data de 15.11.2011.

Între timp o alta firmă a luat naștere, este vorba de SC ROVIL CO SM SRL, J30/45/2007 din 10.01.2007, cod fiscal ORCTSM: 20493957, cerere de înmatriculare nr./an: 416/2007, tot la adresa str. Crișan nr.33/A. Această firmă a preluat de la SC ROVIL CO SRL  un contract  cu drept de folosință asupra terenului înch. nr. 22865/200CF./12.10.2005.

Potrivit datelor extrase din cartea funciară cu nr. 57324, firma SC ROVIL CO SM SRL  preia terenul cu restaurant Casa Blanca, suprafață 198 mp și un alt teren de 295 mp, cu drept de folosință asupra terenului închiriat nr. 22865/2005CF. Minunea nu a durat decât 4 ani, iar pe data de 29. 04. 2011 firma  SC ROVIL CO SM SRL este RADIATA, motiv,  aplicarea dispozițiilor art. 237 alin. (8) – (9) din Legea nr. 31 / 1990.

Totuși ne întrebam, de ce s-au infințat aceste doua firme  SC.ROVIL CO SRL și  SC.ROVIL CO SM SRL, dacă deja există o firmă  în 1991, J30/97/1991 din 20.03.1991, cod fiscal ORCTSM: 644427, cerere de înmatriculare nr./an: 386/1991, cu certificat de înmatriculare preschimbat, cu sediul identic cu cele două firme sus amintite, str. Crișan, nr. 33/A, cu numele SC ROVIL COMPANI SRL, unde există doi asociați Molnar Grigore (cota de participare 52,5%) și soția dânsului Molnar Zorica (cota de participare 47,5%).

Fetițe dulci și prețuri mari… ”filmări ascunse care protejează”?

Restaurantul din incinta hotelului CasaBlanca în momentul de față este închis dar gurile rele spun că el defapt este deschis, iar intrarea se face prin altă parte și sub o altă formă, atunci când domnișoarele care prestează servicii pe 100 sau 200 de euro doresc să consume o băutură, altă decât ce-a oferită sus, unde se negociază tariful. Mai apoi clienților din orașul Satu Mare care nu vor să fie văzuți în prejma hotelului, primesc o adresă de la altă locație unde le sunt aduse fetițele pentru diverse nebunii.

Barul de la parter care este tot în proprietatea celor doi se află sub orice critică, începând de la mizerie si boschetari care abia asteaptă să te facă la buzunar. 

Crima și traficul de țigări din trecut umbresc imaginea patronului 

În anul 2007 bodyguardul Motelului Casablanca din Satu Mare și-a decapitat colega barmaniță. Crima a avut loc pe fondul unui conflict între victimă și ucigaș, izbucnit în urma refuzului barmaniței de a introduce unui client puncte în aparatul de jocuri mecanice. Dupa ce și-a ucis colega, agentul a plecat liniștit acasa, el fiind reținut de polițiști câteva ore mai târziu, din pricina unei pete de sânge aflate pe tricoul pe care îl purta. La criminal acasa, anchetatorii au găsit și o pereche de adidasi ale caror talpi se potriveau perfect cu urmele descoperite în balta de sânge scurs din corpul victimei.

Printre altele în anul 2011 patronul de la Casa Blanca, Grigore Molnar a mai avut antecedente, el fiind reținut, și potrivit anchetatorilor făcea parte dintr-o rețea de contrabandiști care distribuiau țigări din Ucraina în mai multe județe limotrofe. Molnar, cumpăra țigările de la un om de afaceri, acestea fiind transportate cu autoturismul său, marca Dacia Logan. Coletele erau ascunse în portbagaj, dar și pe bancheta din spate (potrivit rechizitoriului). Ca urmare a acestor infracțiuni inculpatul G. M. a fost condamnat la închisoare cu suspendare. 

ACEST HOTEL, RESTAURANT, BAR, FUNCTIONEAZA ILEGAL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, DOARECE ESTE IN PROPRIETATEA UNEI SOCIETATI RADIATE DIN DATA DE 29. 04. 2011, SC ROVIL CO SM SRL. POTRIVIT LEGII PENTRU ORICE CONTRACT DE UTILITATI ORI AVIZE DE FUNCTIONARE, NU LE POTI OBTINE DACA NU DETII IMOBILUL, IN UNA DIN URMATOARELE FORME: PROPRIETATE, INCHIRIERE SAU DONATIE.

Infracțiunile sunt mult mai numeroase și întortochiate fapt pentru care solicităm public organelor de control abilitate, Prefectura, Parchet, ANAF, OPC si alte institutii in care satmarenii mai au incredere, să se autosesizeze din oficiu și să efectueze controale pentru a descoperi că, cele relatate mai sus de portalul nostru și multe altele care trebuie sancționate conform legii.

Organele de control să nu uite ce spune. Art. 16 din Constituția României, (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Share

9 Responses to Afaceri cusute cu ață albă și ”protejate” la hotelul Casablanca din Satu Mare

 1. mae says:

  da asta este protejat

 2. mae says:

  nu pot sa cred asa ceva este de tot risul avem o justitie egal cu zero,,,,cine sint aceste persoane care il protejeaza pe acest om ?????

 3. mihai says:

  Eu vad o cladire parasita. Se mai intampla ceva acolo? Doar betivii isi beau votka de dimineata

 4. CRISAN says:

  nu poot sa cred ce chestii se intampla…raman socat…cand ma gandesc ce oameni exista pe lumea asta…

 5. Vaida Flore says:

  Hai fii serios, credeti ca pe patronii aia, ii deranjeaza cineva? Sunt pe o mana cu politia, procurorii…etc!

 6. abc says:

  Plin de curve si de boschetari.

 7. Moldoveanca says:

  Eu am lucrat ca si “dansatoare” acolo, si pot sa spun cu mana pe inima ca am crezut ca nu mai scap de acolo. Au vrut sa ma ucida chiar si angajatii pentru ca nu am vrut sa ma culc cu 3 o data. Alte colege nu au sfarsit bine, au plecat in Ucraina si nu s-au mai intors

 8. Vladut says:

  Anonim, spune-ne mai multe te rog

 9. Anonim says:

  Stiu si eu destul de multe, am lucrat acolo, vai si amar de betii angajati, sunt sechestrati si amenintati ca daca pleaca de acolo nu vor avea multe zile. Si fata aia ucisa nu e ceea ce se spune, altceva esteeeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.