Alinață Pro România – ALDE. Ce se întâmplă la Satu Mare ?

Publicat la data de7 august 2019 » 168 Views» De: George Negrea » Locale sm, Stiri Satu Mare

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, miercuri, că ALDE a discutat despre o alianţă politică cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta. El a afirmat că alianţa va fi a treia forţă parlamentară, după PSD şi PNL.

Tăriceanu îşi nuanţează declaraţia legată de Pro România: “am hotârât” devine “am discutat”

Călin Popescu Tăriceanu şi-a nuanţat declaraţiile de pe Facebook cu privire la Alianţa cu Pro România, iar după editarea postării în locul “am hotărât” a apărut “am discutat”.

“Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forţă politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, este postarea din acest moment de pe contul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Ce se întâmplă la Satu Mare?

Liderul ALDE a adăugat că în perioada următoare „cele două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”.

În județul Satu Mare, organizația ALDE este condusă de fostul deputat Ovidiu Silaghi și de fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef. Iar organizația județeană a PRO România este condusă în tandem de deputatul Octavian Petric și de fostul primar de Satu Mare Dorel Coica.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.