Americanii impresionați de noua versiune Bitdefender produsă la Satu Mare

Publicat la data de10 ianuarie 2018 » 68 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Bitdefender a anunțat semnarea unui parteneriat de licențiere a tehnologiilor cu producătorul american de echipamente pentru rețele Netgear, care va include în produsele sale soluțiile de securitate pentru dispozitive smart, dezvoltate în România, sub denumirea Netgear Armor.

„Integrarea soluțiilor Bitdefender în routerele Netgear va contribui decisiv la prevenirea breșelor catastrofale și a atacurilor informatice venite prin dispozitive inteligente, de la sonerii și termostate, la camere pentru monitorizarea bebelușilor și televizoare smart”, a declarat Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer în cadrul Bitdefender.

Anul trecut, Bitdefender a semnat un parteneriat și cu compania japoneză BBSS pentru distribuția soluției de securitate pentru dispozitive smart Bitdefender BOX.

Noua versiune a Bitdefender BOX, produsă la Satu Mare, va fi lansată și în România în cursul anului 2018. Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecție a datelor personale, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.

Netgear este o companie cu sediul în San Jose, California, SUA, având birouri în 25 de țări.
Produsele Netgear sunt vândute în 30.000 de magazine de pe glob prin intermediul a 25.000 de revânzători și companii de telecomunicații.

Similare

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *