ANGAJARI masive la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare!

Publicat la data de21 noiembrie 2018 » 477 Views» De: JSM - redactia » Locale sm, Stiri Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare are drept țintă satisfacerea a nevoilor de sănătate ale comunității locale și din județele limitrofe, printr-o abordare holistică a omului ca ființă bio-psiho-socială și îngrijiri centrate pe pacient, dezvoltarea profesională continuă a angajatilor proprii, creșterea performanței serviciilor medicale oferite, respectarea cerințelor legale și a reglementărilor aplicabile domeniului de activitate.

Personalul medical al spitalului se obligă să respecte demnitatea vieții umane, să manifeste compasiune și să îngrijească fără discriminare, să susțină perfecțiunea și profesionalismul prin educație, cercetare și evaluare, să promoveze calitatea, echitatea și responsabilitatea.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare consideră calitatea serviciilor medicale prestate locuitorilor din județul Satu Mare și din județele limitrofe ca fiind factorul principal care determină performanțele spitalului și depune eforturi permanente pentru satisfacerea exigențelor clienților – pacienților și aparținătorilor, angajându-se să respecte standardele europene în ceea ce privește buna practică profesională.

Angajări la Spitalul Judeţean Satu Mare. Conducerea spitalului a demarat organizarea unor concursuri pentru angajarea a 49 de persoane.

Potrivit informaţiilor furnizate de Spitalul Judeţean Satu Mare, este vorba despre 21 de posturi de asistenţi medicali debutanţi (PL), 21 de posturi de asistenţi medicali (PL), trei posturi de asistenţi medicali (S), două posturi de asistenţi medicali debutanţi (PL) pentru secţia din Tăşnad, un post asistent medical debutant  (S) şi un post de moaşă.

Dosarele s-au depus până în data de 16 noiembrie la Spitalul Judeţean. Concursurile se vor desfăşura  în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie.

Reamintim că pentru a acoperi necesarul din schema de personal, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a decis să scoată la concurs un număr de 49 de posturi de asistenți medicali, din cele 52 de posturi solicitare de conducerea Spitalului Județean. Salariile oscilează între 2.800 lei/net pentru un asistent debutant și 4.000 lei/net pentru un asistent cu vechime, la care se mai adaugă și diferitele sporuri, în funcție de secție.

”Examenul va avea loc in data de 27  noiembrie , ora 10.00, in sala mare de sedinte a consiliului Judetean Satu Mare . Scopul nostru este ca examenele să se desfășoare cât mai corect. Posturile au fost blocate ani la rand. Noi am cerut mai multe posturi mai exact 52 de posturi pe secțiile deficitare și s-au aprobat 49 din pacate. Ne bucurăm că s-a putut rezolva scoaterea la concurs a unui număr atât de mare de posturi”, a declarat managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc. In urma cu 2 luni peste 30 de posturi au fost scoase la concurs la Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare, pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre 27 de posturi de infirmier, patru posturi de infirmier debutant şi un post de agent DDD. Concursul s-a desfăşura în perioada 24-27 septembrie.

Afişarea rezultatelor in urma selectarii dosarelor de concurs ”asistent medical”, noiembrie 2018 – APASA AICI

Despre Spitalul Judeţean Satu Mare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, este o unitate sanitară de utilitate publică, cu personalitate juridică care participă la asigurarea stării de sănătate a populaţiei, potrivit competenţelor stabilite de Ministerul Sănătăţii fiind cea mai importantă unitate sanitară din judeţul Satu Mare. Începând cu iunie 2010, în baza O.M.S. 48/2010, privind descentralizarea sistemului de sănătate, spitalul a trecut în subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare.

Profilul spitalului: Conform Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, este spital judeţean de urgenţă, categoria III de competență conform OMS nr.590/2011 și OMS nr.73/2012, organizat în reşedinţa de judeţ, funcţionează în șase locaţii, cu o structură complexă de specialităţi medico – chirurgicale, cu o unitate de primire urgenţe organizată și dotată conform standardelor în domeniu, care asigură urgenţele medico-chirurgicale şi acordă asistenţă medicală de specialitate, inclusiv pentru cazurile grave din judeţ care nu pot fi rezolvate la nivelul spitalelor locale.

Locații
• Sediul unității – Str.Prahovei, nr.1-3;
• Piața Eroii Revoluţiei, nr. 2-3, aproximativ la 3 km de sediul unității
• Sectii de Boli Infecţioase (adulți și copii) – Str. Corvinilor, nr.47, la aproximativ la 3 km de sediul unității
• Ambulatoriul de Specialitate- Str. Gh. Lazar, nr. 1-2, la aproximativ 1,5 km de sediul unității
• Centrul de Sănătate Mintală – str.Astronauților nr.7, la mai puțin de 1 km de sediul unității
• Sectia Exterioară Tăşnad – Str. N. Bălcescu, nr.19, la aprox 60 km de sediul unității

Capacitate:
• 1110 paturi
• 79 paturi pentru spitalizare de zi
• 72 paturi pentru însoțitori

Serviciile medicale furnizate sunt:
• Asistență medicală de urgență
• Servicii medicale spitalicești pentru patologie care necesită internarea prin spitalizare continuă;
• Servicii medicale spitalicești acordate în regim de spitalizare de zi;
• Asistenţă medicală de specialitate ambulatorie:
– hemodializă şi dializa peritoneală;
– investigaţii paraclinice în ambulator.

Principiul de bază al politicii noastre în domeniul calitătii este orientarea către pacient pentru a-i identifica cât mai exact nevoile și așteptările și a le satisface prin furnizarea de îngrijiri individualizate, tratând pacientul în unicitatea lui și nu boala ca pattern general conceptualizat.

Pentru a duce la indeplinire aceste politici, spitalul nostru are ca preocupare majoră implementarea unui sistem de management al calității care permite menținerea sub control a factorilor tehnici, administrativi și umani care afectează calitatea și conformitatea serviciilor medicale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.