Asociațiile transportatorilor anunță grevă. Satu Mare, sub semnul întrebării

Publicat la data de11 octombrie 2018 » 163 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) a început să protesteze astăzi, joi, 11 octombrie, ca urmare a ordinului ministrului Transporturilor Lucian Șova de a liberaliza transportul județean de persoane. Protestul se desfășoară deja în mai multe județe din țară, însă deocamdată la Satu Mare situația nu este clară. Unii transportatori ar dori să scoată cheia din contact, alții se mai gândesc.

Cei mai vehemenți sunt cei din Federația Operatorilor Români de Transport care, de altfel, au și început să protesteze în mai multe județe, pe când alți transportatori sunt mai rezervați. Totul se va clarifica însă după ora 12.00, atunci când va expira termenul pe care transportatorii l-au dat ministrului pentru a retrage acest ordin.

,,La această oră, în grevă au intrat deja transportatorii din 13 judeţe. La ora 12:00 expiră termenul de 48 de ore pe care l-am dat ministrului pentru a retrage acest ordin. Ne aşteptăm să se alăture grevei tot mai mulţi transportatori din toată ţara. Vom sta în grevă până la retragerea ordinului”, a declarat Augustin Hagiu, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.