Carne cu probleme confiscată de inspectorii DSVSA

Publicat la data de21 februarie 2020 » 47 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA) Satu-Mare au realizat, în perioada 14.02-20.02, 91 acțiuni de control în domeniul controlului oficial al siguranței alimentare.

În urma acestor controale a fost pusă sub sechestru / reținere oficială și apoi confiscată cantitatea de  74,6 kg produse alimentare, în valoare de 1,716 lei. Produsele alimentare au fost denaturate, confiscate și au fost dirijate și incinerate într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

În această perioadă au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.200 lei din care 1 amendă contravențională în valoare de 1.200 lei – 1 magazin alimentar din localitatea Carei, pentru manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și 3 avertismente – 3 producători particulari de legume și fructe din localitățile Carei, Micula și Vetiș – pentru nerespectarea condițiilor și normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în timpul expunerii și comercializării.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.