Casă salvată de pompieri

Publicat la data de12 februarie 2018 » 222 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

În cursul acestei nopți, pompierii din cadrul I.S.U. ,,Someș” Satu Mare au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Iojib. Urgența au fost anunțată la ora 23:47, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
La fața locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, iar alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul SVSU Medieșu Aurit și Apa cu autospecialele din dotare.
La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent, atât la garajul în care a izbucnit incendiul, cât și la acoperișul casei de locuit din vecinătate. După mai bine de două ore de luptă cu flăcările salvatorii au lichidat incendiul, reușind împiedicarea propagării acestuia la întreaga locuință.
Din fericire, nu au fost victime, însă au ars: un autoturism aflat în garaj, acoperișul garajului și acoperișul imobilului învecinat, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric la un conductor electric defect din componența sistemului electric al autoturismului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.