Concurs de forță la Carei

Publicat la data de11 august 2017 » 143 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Joi, 10 august, în Parcul Castelului Károlyi, a avut loc cea de a zecea ediție a concursului internațional de forță STRONGMAN, organizat de Asociația Sportivă FitForce din Carei.

Concursul, care a durat trei ore, a constat în cinci probe: rostogolirea cauciucurilor de 300 kg și 400 kg, ridicarea deasupra capului a unui buștean de 120 kg, îndreptări cu o mașină, căratul greutăților pe o distanță de 5 metri: 130 kg- 150 kg- 200 kg și susținerea în față a unui butoi.

În competiția organizată impecabil de către Daniel Mureșan și arbitrată de către acesta împreună cu campionul de powerlifting Florin Lupaș și campionul internațional Mircea Pârjol, s-au înscris doisprezece sportivi.

Conform punctajelor obținute în cadrul celor cinci probe, Strongman 10 – Carei 2017 a fost câștigat de către Sucman Rodion (Chișinău, Republica Moldova), pe locul al doilea s-a clasat Juhász Péter (Mád, Ungaria), în vârstă de 24 de ani, iar pe locul al treilea Vlad Leahu (București, România), în vârstă de 23 de ani. Pe următoarele locuri s-au clasat: 4. Zokolicza Csaba (Hajduszoboszló, Ungaria), 5. Konya Gergő (Csárdászálás, Ungaria), 6. Vadim Smoleac (Chișinău, Republica Moldova), 7. Biró Istáan (Kunszentmárton, Ungaria), 8. Blaskó Szabolcs (Kemencepatak, Ungaria), 9. Bogdan Stanciu (Craiova, România), 10. Dula David (Gönc, Ungaria), 11. Gunyecz Dávid (Nagykállo, Ungaria) și 12. Csekk Sándor (Kallosemjen, Ungaria).

La competiție au susținut demonstrații de forță cele mai puternice femei din România și Ungaria: Adriana Geamănu și Erdelyi Lilla.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, a fost prezentat de către Paul Savadi și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian. Câștigătorii au fost recompensați cu premii oferite de către organizatori și sponsori.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *