Clădirea fostei Școli nr. 5 va fi reabilitată

Publicat la data de6 noiembrie 2019 » 171 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Cladirea unde a funcționat fosta școala generală nr. 5 din municipiul Satu Mare, aflată pe lista monumentelor de patrimoniu ale municipiului, va fi transformată în Centru de Excelență.

Obiectivul specific al investiţiei este acela de a da clădirii reabilitate o nouă destinaţie în domeniul invăţământului, respectiv transformarea ei in Centru de Excelenţă, unitate aparţinând Consiliului Municipal Satu Mare.

Pe lângă activitatea de bază, cea a centrului de Excelenţă, clădirea va fi amenajată şi pentru desfăşurarea altor activităţi cu specific de invăţământ,după cum urmează;

– la parter se vor amenaja trei workshopuri, calculatoare destinate activităţii de bază. Pe lângă acestea se va amenaja o bibliotecă, un depozit pentru manuale şcolare, un spaţiu pentru arhivă, un oficiu, birou director, secretariat, dotate cu grup sanitar propriu.
– la etaj se vor amenaja cinci săli de curs destinate activităţii de bază, precum şi o sală pentru conferinţe. Prin recompartimentări se vor mai amenaja două camere pentru cazarea delegaţilor veniţi din alte localităţi, un mic oficiu şi grup sanitar propriu.

Indicatorii tehnico economici propusi în proiect sunt:
-aria construită – 928 mp
– aria desfasurat construită – 2094 mp (S+P+E)
– suprafaţa teren amenajat – 2367 mp, din care;
– suprafaţa construcţii – 928 mp
– accese auto,parcări – 962 mp
– spaţii verzi – 477 mp
– Valoarea totală a investiţiei – 7.921 872,44 lei(fără TVA)

din care C+M – 5.355 713,12 lei (fără TVA)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.