Crima care a ZGUDUIT Satmarul. Barmana UCISA cu sange rece la CasaBlanca | foto-video

Publicat la data de5 martie 2018 » 958 Views» De- JurnalulSM » Locale sm, Stiri Satu Mare

O barmană de la localul de lângă Gara din Satu Mare a fost ucisă azi noapte de către un bărbat de aproximativ 40 de ani. Autorul a fost prins în timp ce încerca să iasă din țară. În repetate rânduri am atras atenția că în acel loc se întâmplă fel și fel de ilegalități. Nimeni nu s-a sesizat niciodată, din nou a trebuit să moară un om ca autoritățiile să ia măsuri.

Barmana de la CasaBlanca UCISA!

Crima la Casablanca, Bărbatul care a ucis-o pe barmana de la localul Csasablanca se pare că nu a ar fi acționat singur. El a fost reținut în vama Uziceni în timp ce încerca să iasă din țară. În același timp, polițiștii au mai identificat două persoane care au legătură cu criminalul, și posibil și cu crima. Acestea sunt audiate la Parchet.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Din primele informații reiese că autorul, un bărbat din Lazuri ce lucra în construcții, a intrat în Casablanca și a vrut să o jefuiască pe femeie.

Filmul crimei este aproximativ următorul. R. Ștefan a intrat în incinta localului, a lovit-o crunt pe barmană (o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Cartierul Micro 14, municipiul Satu Mare) cu scopul de a o tâlhări. Între timp, victima și-a sunat o colegă, căreia i-a spus să vină repede la lucru că nu se simte bine.

La fața locului au ajuns polițiștii care au găsit-o pe femeie moartă. Deocamdată nu se știe dacă ucigașul a atacat-o din nou sau femeia a murit din cauza rănilor sufeirte, fiind efectiv desfigurată. Victima OCISA era divortata recent si a lasat in urma o fetita! Se pare ca victima si criminalul se cunosteau si posibil ca in trecut sa fi fost ceva intre ei. In momentul de fata se desfasoara o ancheta, iar pe masura ce vom avea informatii noi le vom da spre publicare.

In trecut Jurnalul de Satu Mare a atras atentia in repetate randuri ca acolo in incinta hotelului CasaBlanca se intampla lucruri necurate. Se pare ca am avut dreptate si din pacate ORGANELE DE CONTROL NU SI-AU FACUT TREABA, pentru-ca vedem o alta crima! Oare cati oameni mai trebuie sa moara pana cand acel focar se va inchide? 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.