Filomena Chifor și-a lansat noua colecție “Feminity by Filomena”

Publicat la data de22 martie 2014 » 2215 Views» De: JSM - redactia » Stiri Satu Mare

Cunoscutul designer sătmărean, Filomena Chifor fost invitatul special joi, 20 martie la emisiunea „Un Show Păcătos”, în cadrul căreia și-a lansat o parte din noua ei colecție de rochii de seară. Colecția poartă numele de “Feminity by Filomena”.

Noile creații, urmăresc transformarea femeii într-o ființă elegantă și romantica prin ținutele pline de senzualitate și glamour. Materialele prețioase folosite sunt: dantela, catifeaua, mătasea, iar culorile care predomină, negrul și rozul pal.

Ele au fost concepute pentru a pune în evidentă femeia și calitățile deosebite ale ei, totodată plasând sexul frumos în centrul atenției.

Deasemenea noile creații au fost prezentate și în cadrul emisiunii Necenzurat a Adrianei Bahmuțeanu.

Pasiunea pentru modă a Filomenei Chifor a început în 2003,  după ce a obținut titlul de Miss World România 2003. Ea a practicat 6 ani modelling la București. Acolo a avut și primele prezentări de moda, ședințe foto, apariții.

„La început a fost o joaca, o idee, un gând, un vis, care în câteva luni s-a concretizat în ceea ce astăzi este un brand, by Filomena” a declarat designerul.

Aceste noi colecții, vor putea fi admirate și la Satu Mare,  vineri 28 martie la „Coco Caffe” în cadrul unui eveniment restrâns. filomena moda poză

Share

2 Responses to Filomena Chifor și-a lansat noua colecție “Feminity by Filomena”

  1. lala says:

    bravo ei…ce sa zic:))

  2. cristina says:

    Bravo Filo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.