Florisal a contestat licitația. Vrea contract cu Satu Mare

Publicat la data de14 februarie 2020 » 51 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Conducerea societăţii a atacat în ultima clipă decizia prin care contractul de salubrizare al municipiului Satu Mare pe următorii 10 ani era atribuit către firma AVE Bihor. Contestaţia a fost depusă atât în instanţă cât şi la Primăria Satu Mare cu o oră înainte de expirarea termenului. Dacă Florisal nu contesta licitaţia până joi la ora 16:00 urma semnarea contractului cu noua firmă. Acum, urmează verificarea contestaţiilor, urmând să se dea un verdict.

Primăria a anunţat la începutul lunii că în urma evaluării ofertelor depuse pentru procedura de achiziție publică pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a fost declarată câștigătoare oferta depusă de firma AVE Bihor.

Noul contract va impune operatorului de salubritate utilaje și dotări moderne prin care va crește calitatea serviciilor executate atât pentru municipalitate, cât și pentru populație”, a transmis Primăria Satu Mare.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani şi impune dotări cu GPS a autospecialelor dar şi o normă de poluare de minimum euro 3.

Noul operator, pe cheltuiala proprie, va amenaja pe amplasamentul punctelor de colectare existente, 213 puncte de colectare supraterane închise, pentru a asigura colectarea separată în cinci fracții.

Punctele de colectare supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor vor fi modulare, vor avea fante de introducere pentru securizare şi posibilitatea ulterioară de dotare cu sistem de identificare a generatorului de deşeuri, închidere electronică, sisteme de supraveghere video şi sursă proprie de energie electrică. Acestea vor fi dotate cu recipienţi standard de 1,1 mc.

La licitaţie s-au înscris Florisal şi asocierea SC AVE BIHOR SRL- SC RDE HARGHITA SRL.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.