Fostul director Iuliu CADAR, revine la cârma fabricii Draxlmaier Satu Mare

Publicat la data de16 august 2017 » 6304 Views» De: JSM - redactia » Locale sm, Stiri Satu Mare

Cu un bogat palmares la conducerea fabricii Draxlmaier Satu Mare fostul director Iuliu Cadar se va intoarce la vârful unitatii pe care a coordonat-o ani buni cu un real succes.

Profitul realizat in anii respectivi a fost unul remarcabil, fapt pentru care conducerea Draxlmaier din Germania i-a propus sa revina in pozitia de lider marcant pentru un nou proiect care se vrea a fi unul foarte mare. 

Numarul muncitorilor comparativ cu anii precedenti a scazut drastic de cand fostul director a fost nevoit sa plece din motive necunoscute inca. Imaginea firmei a avut mult de suferit, iar asta se poate observa si pe numarul de muncitori activi, de la 7.500 in 2011, iar in prezent aproximativ 2.800. 

In perioada respectiva directorul Iuliu Cadar a adus investitii remarcabile in valoare de aproximativ 30 milioane de euro, care constau în extinderea capacității de producție a DRM Dräxlmaier Satu Mare pe sectorul de cablaje electrice pentru autovehicule. Investiția s-a derulat în perioada 2012-2013 și a crea aproximativ 1.000 de locuri de muncă. Investiția grupului la Satu Mare era în valoare de 113,4 milioane lei și peste 4.300 de locuri de muncă.

Din pacate aproximativ 5000 de muncitori au parasit fabrica din cauza proastei organizari. Fiecare muncitor care a plecat a sifonat imaginea firmei la maxim. 

Iuliu Cadar isi propune dupa instalare sa redreseze productia si sa angajeze oameni competenti, acestea vor fi foarte bine platiti. Doar in asa fel fabrica se poate ridica din nou. 

Cadar este directorul Asociație Economice Germano-Română din Satu Mare, iar in perioada in care a colaborat cu Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, a organizat evenimentul EXPO –  „Fabricat în Satu Mare”.

Un eveniment foarte mare si puternic, în cadrul căruia firmele expozante au prezentat și promovat produsele și serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al județului nostru, precum și de a oferi locuri de muncă tinerei generații în vederea realizării unei cariere profesionale de succes.

Ii dorim succes de pe acum, stim ca dansul va redresa fabrica si va ridica nivelul de trai al satmarenilor. 

Share

2 Responses to Fostul director Iuliu CADAR, revine la cârma fabricii Draxlmaier Satu Mare

  1. muncitorul says:

    Zice ca in prezent lucreaza 2800, nu e adevarat, 4800 de oameni lucreaza in drm. Stilul in care e scris articolul imi aminteste de articolele de pe vremea lui Ceausescu in care ridicau in slavi pe seful statului. “Din pacate aproximativ 5000 de muncitori au parasit fabrica din cauza proastei organizari” nemtii astia nici organiza nu stiu, halal ca este un cadar pe lume. “stim ca dansul va redresa fabrica si va ridica nivelul de trai al satmarenilor. ” :))))))) hai mai acum chiar ca exagerati. Cica el va ridica nivelul de trai al satmarenilor. Am sentimentul ca acest articol a fost scris de Cadar in persoana intr-un moment nartisistic. Apropo, femeile vor fugi din firma pentru ca domnul Cadar era non stop in cautare de amante.

  2. sef tura says:

    Sa vina, sa vada ce este aici. Bistos in doua luni fuge mancand pamantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *