Hai la o cafea, hai cu biţa ta, Ben Kafe azi te primește și cu voie bună te servește! foto-video

Publicat la data de11 septembrie 2019 » 254 Views» De: JSM - redactia » Locale sm, Stiri Satu Mare

Ben Kafe prima cafenea de specialitate din Satu Mare,  cu cafea de origine 100%, tot timpul proaspăt prăjită, susține un stil de viața sanatos, drept dovada in aceasta toamna a organizat prima campanie pe bicicleta! Ideea de baza este, mobilizarea cetatenilor la miscare,  iar in schimb, participanții primesc un espresso din partea casei in fiecare sambata. Asadar tot staff-ul cafenelei a venit cu bicicleta de dimineața pregătit sa ofere buna dispoziție și cafea la pachet. Campania a inceput in 07 septembrie si se va incheia la sfarsitul lunii septembrie!

Motto-ul campaniei este: ”Hai la o cafea, hai cu biţa ta, Ben Kafe azi te primește și cu voie buna te servește, hai si bea cafea, hai cu gasca ta!“. 

Aromele intense și experiențele cu gust desăvârșit au sosit și în orașul tău. Cele mai rafinate cafele și ceaiuri, mixuri de fructe pot fi savurate la cafeneaua de specialitate din Satu Mare. Noul local BEN KAFE este un spațiu liniștit, prietenos și, deopotrivă, atrăgător. Cafeneaua din Satu Mare, cu brandul Ben Kafe este la parterul clădirii de pe strada Horea, nr. 7, o zonă cu trafic intens şi clădiri de birouri.

Pentru că o cafenea este un loc primitor și familiar pentru a facilita conversația, BEN KAFE este proiectată cu scopul de a reflecta experiența interacțiunii, dar și specificul zonei pe care o deservește – energie, dinamism, eleganță.  Confortul și atmosfera caldă le permit clienților să se relaxeze și să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită și aromele tentante ale preparatelor delicioase.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.