Începe curățenia de primăvară

Publicat la data de12 martie 2018 » 127 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare S.C Florisal SA demarează acțiunea “Curățenia de primăvară” care se va derula în perioada: 19.03.2018 – 31.03.2018.

Acțiunea va avea loc numai pentru colectarea deșeurilor vegetale din curțile și grădinile caselor. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deșeurilor menajere.

Primăria roagă cetățenii municipiului Satu Mare să depoziteze deșeurile vegetale în grămezi, lângă pubele, în ziua în care strada este programată pentru ridicarea deșeurilor menajere, până la ora 7.00, astfel încât operatorul să le poată ridica. Deșeurile vegetale trebuie colectate separat și NU se amestecă cu deșeurile menajere.

De asemenea, municipalitatea anunță că depozitarea deșeurilor vegetale pe domeniul public înainte de demararea acțiunii, respectiv înainte de data de 19 martie, se sancționează cu amenzi, conform Hotărârii Consiliului Local nr.33/2011.

Cetățenii municipiului Satu Mare nu sunt taxați suplimentar pentru colectarea și transportul deșeurilor vegetale, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.