Jurnalul de Satu Mare, locul I la ”Cupa presei la TIR”, organizată de Jandarmerie

Publicat la data de1 aprilie 2015 » 1101 Views» De: JSM - redactia » Stiri Satu Mare

george-negrea

Miercuri, 1 aprilie în cadrul ”Cupei presei la TIR”, organizată de Jandarmeria Satu Mare, George Negrea din partea Jurnalului de Satu Mare, a câștigat locul 1 în cadrul competiției.

Concursul a avut loc la poligonul de trageri din localitatea Moftin.

Jandarmii i-au instruit pe jurnaliști înainte de a începe concursul. Armele cu care s-au executat tragerile au fost de producție rusească, Makarov, armă letală. Reprezentantul redacției Jurnalul de Satu Mare a obținut 44 de puncte la individual și 95 de puncte la grup, din grup cu Anca Iederan din partea PortalSM.

Deasemenea Anca Iederan, a câștigat titlul de “Cea mai bună trăgătoare”,  “Cel mai bun trăgător” a revenit jurnalistului Adrian Butaru de la Informația Zilei, cu 50 de puncte.

Locul I la grupuri a revenit lui George Negrea din partea Jurnalului de Satu Mare și Ancăi Iederan reprezentanta PortalSM,  locul II a fost deținut de publicația Informația Zilei, iar locul III de ITV Satu Mare.

Premiile au fost acordate de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, colonel Vasile Bocea, care i-a felicitat pe jurnanliști pentru rezultatele obținute, oferindu-le diplome de merit, medalii și cupe.

La final jandarmii au oferit o demonstrație cu armamentul din dotare, iar concursul s-a încheiat cu o tradițională fasole cu ciolan la situl arheologic Bobald.

Cupa presei la TIR (7) Cupa presei la TIR (12) Cupa presei la TIR (19) Cupa presei la TIR (21) Cupa presei la TIR (27) Cupa presei la TIR (33) Cupa presei la TIR (37) Cupa-presei-la-TIR-3 george-negrea1

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *