Lucrări intense la Centura Sătmarului (FOTO)

Publicat la data de12 octombrie 2018 » 205 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

În spațiul virtual au apărut noi imagini cu lucrările de la Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare. De data aceasta, imaginile ne prezintă cum arată de sus șantierul Centurii Sătmarului.

Aceasta va avea o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A. Pentru racordarea la reţeaua stradală a municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca/DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

După traversarea căii ferate, traseul variantei de ocolire se intersecteaza cu DN 19 Oradea – Satu Mare. Această intersecţie va fi amenajată denivelat, cu un pasaj superior, asigurându-se şi conexiunea cu DN 19, prin intermediul unui nod rutier. Varianta de ocolire traversează râul Someş cu un pod cu lungimea suprastructurii de 651.10 m.

Conexiunea Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare cu reţeaua rutieră existentă de interes national şi judeţean se va face prin patru noduri rutiere: km 6+140 (conexiune cu Bulevardul Cloşca/DJ 194); km 9+665 (conexiune cu DN 19); km 13+590 (conexiune cu DN 19A) si km 16+288 (conexiune cu DJ 194).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.