Ludovic Orban la pas prin Satu Mare

Publicat la data de17 mai 2019 » 160 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Vineri, 17 mai, președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, s-a aflat în municipiul Satu Mare, acolo unde a participat la o conferință de presă alături de liderii locali ai partidului.

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la sediul Partidului Național Liberal Satu Mare, liderul PNL Ludovic Orban a declarat că așteaptă o participare cât mai mare la alegerile europarlamentare din 26 mai și, totodată, i-a îndemnat pe cetățeni să voteze în favoarea referendumului. De asemenea, întrebat despre obiectivul PNL la alegeri, Orban a răspuns scurt și la obiect: ,,să batem PSD-ul”.

,,Cu fiecare ocazie, noi vom îndemna cetățenii români să se prezinte la vot în număr masiv, să voteze în favoarea referendumului convocat de președintele României, care pune două întrebări simple, precise, pe care orice român le înțelege. […] Dreptul la vot este un drept fundamental. Puterea în societate este deținută de cetățeni, iar această putere trebuie exercitată de fiecare cetățean. Să se prezinte la vot și să voteze alternativa la actuala putere. […] Obiectivul nostru este să batem PSD-ul și depunem toate eforturile. Orice român trebuie să înțeleagă că dacă votează Partidul Național Liberal are șanse foarte mari să scape de PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.