Medalion cultural Vasile Rus 90

Publicat la data de25 mai 2015 » 869 Views» De: JSM - redactia » Stiri Satu Mare

vasile rus

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare a organizat luni, 25 mai, Medalionul cultural Vasile Rus 90. Evenimentul a fost moderat de Felician Pop, Robert Laszlo și Teodor Curpaș.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare a organizat luni, 25 mai, Medalionul cultural Vasile Rus. Evenimentul a avut loc cu ocazia celebrării unei vârste rotunde a colonelului în rezervă și scriitorului Vasile Rus.

În cadrul manifestării au luat cuvântul scriitorul Felician Pop și directorul Centrului de Creație, Robert Laszlo care au vorbit despre viața și activitatea culturală a colonelului, scriitor Vasile Rus.

Colonelul și scriitorul Vasile Rus a fost încântat de inițiativa Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Traționale Satu Mare, de a organiza un astfel de eveniment în cinstea aniversării sale.

Vasile Rus s-a născut la data de 18 mai 1925 și este martorul unor vremuri istorice. Colonelul în rezervă și scriitorul Vasile Rus este un om activ. Până în prezent are lansate 20 de cărți.Acesta scrie despre evenimentele trăite încă de la 23 august 1944.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.