Municipiul Satu Mare are un nou logo

Publicat la data de28 decembrie 2017 » 158 Views» De: George Negrea » Locale sm, Stiri Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare a lansat noul logo al orașului, o identitate vizuală nouă care, spun reprezentanții municipalității, duce Sătmarul în rândul celorlalte orașe din țară care pun accent pe modul în care un oraș este reprezentat în fața cetățenilor și a partenerilor.

,,În 2017 am făcut pași importanți înainte, iar în 2018 dorim să înaintâm și mai mult! Suntem conștienți că sunt foarte multe lucruri de făcut în municipiul Satu Mare, dar și acesta este unul important: Municipiul Satu Mare are o nouă identitate vizuală și o nouă siglă!

Stema aprobată de Consiliul Local continuă să ne reprezinte, dar un manual de indentitatea vizuală cuprinde și alte aspecte care reprezintă orașul! Noua identitate vizuală este importantă pentru că ajută la îmbunătățirea imaginii orașului în comunicarea cu partenerii lui, la atragerea de investitori și promovarea municipiului reședință de județ într-un mod coerent și unic în România și peste graniță.

Imaginea orașului are numai de câștigat cu o identitate vizuală modernă, consecventă și atractivă. Identitatea vizuală va contribui la îmbunătățirea procesului de comunicare care trebuie să fie eficient, unitar și să reprezinte coerent un oraș european care se respectă!”, se arată într-un comunicat al Primăriei Satu Mare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *