Noile blocuri sociale de pe Ostrovului sunt pregătite

Publicat la data de10 martie 2018 » 237 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Conducerea Primăriei Satu Mare a verificat lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului.

„Lucrările la blocul de locuințe sociale de pe strada Ostrovului sunt în grafic și le vom finaliza la timp. Condițiile sunt foarte bune, astfel că, vom fi foarte exigenți la acordarea acestor locuințe. Ne preocupă și siguranța locuitorilor din cartierul Soarelui, motiv pentru care Poliția Locală a făcut mai multe acțiuni pe strada Ostrovului, iar prezența polițiștilor locali în zonă s-a intensificat. Zona respectivă trebuie să capete o altă față!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Având în vedere că lucrările avansează conform graficului stabilit, reabilitarea se va finaliza în vara acestui an. În prezent se mai lucrează la finisajele interioare și la introducerea utilităților publice: electricitate, apă, și gaz, fiecare apartament având centrală de încălzire proprie.

Blocul de locuințe sociale cuprinde 39 de aparatemente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin programul de construire a locuințelor sociale.

Valoarea lucrărilor este de 3,4 milioane de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.