Patru viitori jandarmi în practică la Satu Mare

Publicat la data de8 ianuarie 2018 » 172 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Începând de luni 08 ianuarie a.c, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, patru elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni își desfășoară stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare.
Cei patru elevi – jandarmi : Coza Alexandru Daniel, Maticu Demian Marian, Pop Silaghi Vlad Alexandru și Simon Rolland au fost primiți de inspectorul-șef, colonelul Ovidiu – Adrian Popa, care le-a urat succes în acest stagiu de practică.
Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizați unor jandarmi cu vastă experiență profesională care-i vor consilia și monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.
Stagiul de practică se desfășoară în perioada 08.01- 08.05.2018. În această perioadă, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unității, în cadrul cărora vor putea pune în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică și pază și protecție instituțională.
Trebuie menționat faptul că cei 4 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecționați și recrutați la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, iar la absolvirea școlii, care va fi în această vară vor fi încadrați în unitatea noastră.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *