PNL îndeamnă cetățenii să iasă la vot

Publicat la data de16 mai 2019 » 72 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Miercuri, 15 mai, în cadrul unei conferințe de presă susținute de către preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, şi deputatul Romeo Nicoară, alături de vicepreşedintele la nivel naţional Adrian Oros, au prezentat o parte din programul politic al alegerilor parlamentare din 26 mai. Intitulat „Profesioniști în Parlamentul European”, programul cuprinde mai multe obiective ale europarlamentarilor liberali.

„Încercăm cu toţii să conştientizăm cetăţenii, să vină oamenii la vot, să înţeleagă care este raţiunea acestor alegeri şi care este normalitate. Nu în ultimul rând, să vină să fie prezenţi la votul pentru referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. A fost lansat oficial programul politic al PNL care se referă la foarte multe probleme”, a spus Adrian Albu.

Printre principiile amintite de acesta se numără sprijinirea instituţiilor care susţin principiile democraţiei, consolidarea Uniunii Europene, promovarea coeziunii în cadrul Ununii Europene şi eliminarea decalajelor dintre state.

Deputatul PNL Romeo Nicoară a prezentat câteva din obiective.

„Este primul document din aceste alegeri europarlamentare lansat de un partid politic ca şi un program pentru europarlamentarii săi, încă celelalte partide nu au lansat un astfel de program. El se bazează pe câteva principii fundamentale, foarte importante, însoţite de 17 obiective concrete spre beneficiul României”, a spus Nicoară.

El a precizat că liberalii militează pentru procesul de integrare a României în Uniunea Europeană.

„Vreau să rog toţi cetăţenii judeţului Satu Mare să iasă la vot pe 26 mai, atât pentru noi, pentru toţi cetăţenii României, cât şi pentru viitorul copiilor noştri, ai României, ai tuturor, şi să voteze DA la referendum şi lista PNL la europarlamentare”, a spus Romeo Nicoară.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.