Poliția ne informează !

Publicat la data de9 octombrie 2016 » 1345 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

politia

Accidente rutiere

Polițiștii rutieri au fost solicitați în data de 07.10.2016, ora 19.45, să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier petrecut în municipiul Carei.
La fața locului, s-a constatat că un conducător auto de 23 de ani Carei, conducând un autovehicul, pe fondul neacordării priorității de trecere față de pietoni, a accidentat ușor o femeie de 65 ani, din Carei, angajată in traversarea străzii prin loc semnalizat si marcat cu indicatoare si marcaje rutiere.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 08.10.2016, în jurul orei 18,30, în localitatea Căpleni, un bărbat de 65 ani, circulând imprudent cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. A rezultat decesul bicilistului. Cercetările în cauză continuă.

Activități pe linie rutieră

În perioada 07-08.10.2016, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere de circulație din județ, în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulație. Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 325 sancțiuni contravenționale în valoare de 40 300 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, pentru abateri ca depășirea limitei de viteză, efectuarea unor depășiri neregulamentare, neacordare prioritate pietoni .

Infracțiuni constatate: 3 conduceri fără permis și o conducere sub influența alcoolului

În data de 07.10.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ardud au depistat în trafic un bărbat de 24 ani care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În data de 07.10.2016, în jurul orei 17,40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, au depistat în trafic un bărbat de 63 ani care a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație alcoolică de 1,33 mg/litru aer expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În data de 08.10.2016, în jurul orei 21,45, în localitatea Batarci patrula mixtă, formată dintr-un lucrător al Secției Rurale de Poliție Gherța Mică și un polișist de frontieră au depistat în trafic un bărbat de 22 ani care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În data de 08.10.2016, în jurul orei 23,00, în localitatea Babța, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Tășnad au depistat în trafic un bărbat de 27 ani care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.