Pregătiri pentru deschiderea NEPI

Publicat la data de26 noiembrie 2018 » 268 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

A inceput numaratoarea inversa ! NEPI Rockcastle, deschide pe 5 decembrie un nou mall în România, Shopping City Satu Mare. Acesta este al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc, care va găzdui și lanțul austriac de cinematografe Cineplexx, intrat astfel pe piața locală.

Investiția în Shopping City Satu Mare, ce are o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați dispuși pe două niveluri, a fost de circa 40 de milioane de euro. Shopping City Satu Mare este construit pe un teren de aproximativ 6 hectare și va avea o parcare de 1.000 de locuri dispusă pe două niveluri.

Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, iar centrul comercial va acoperi mai multe segmente de interes: fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, multiplex, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele. Shopping City Satu Mare va găzdui și hipermarket-ul Carrefour, cu o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați.

Portofoliul NEPI din România mai cuprinde: Promenada Mall, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, Brăila Mall, Shopping City Deva, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre Bucuresti, Pitesti Retail Park, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, galerii comerciale și Aurora Shopping Mall Buzău, Floreasca Business Park, The Lake View, City Business Centre (Timișoara), The Office (Cluj) și proprietățile pe segmentul de logistică Râșnov Industrial Facility și Otopeni Warehouse.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.