Președintele Pataki Csaba a prezentat obiectivele prioritare ale Județului Satu Mare

Publicat la data de8 februarie 2019 » 166 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Obiectivele prioritare ale Județului Satu Mare au fost prezentate de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba în cadrul evenimentului “Business&Local community”, joi, 7.02.2019 la Casa Meșteșugarilor, acțiune organizată de Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor.
Evenimentul a debutat cu o scurtă retrospectivă a anului 2018 și câteva obiective pentru 2019 a Asociației Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest, prezentare făcută de președintele asociației, Iuliu Cadar.
Obiectivele prioritare ale Municipiului Satu Mare au fost prezentate de Maskulik Csaba, administratorul public al municipiului Satu Mare după care președintele Județului Satu Mare a trecut în revistă cele mai importante investiții din județ făcute anul trecut în domeniile de infrastructură rutieră, sănătate și atragere de fonduri europene. Totodată a prezentat prioritățile pentru 2019. Le-a mulțumi încă odată celor din asociații, că alături de partenerii din Ostalb duc o luptă comună pentru realizarea învățământului dual în județul nostru, la cele mai înalte standarde.
Ședința DRW s-a încheiat cu o sesiune de networking după prezentarea ”Migrația forței de muncă” realizată de Flore Ioan, reprezentat ITM Satu Mare și Ștefan Dragoș de la Biroul de Imigrări al județului Satu Mare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.