Spectacol spontan „Doruri sătmărene” pe Aeroportul Otopeni

Publicat la data de6 august 2018 » 295 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Ansamblul folcloric al județului Satu Mare, Doruri Sătmărene, a pornit să reprezinte Sătmarul la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor de la Limassol (Cipru). Înainte însă de a decola spre țara insulară din Marea Mediterană, reprezentanții ansamblului au oferit un adevărat spectacol, chiar în aeroport.

Din cauza unei întârzieri a cursei către Larnaca, ansamblul Doruri Sătmărene a început repetițiile în aeroportul bucureștean. ,,”O mică” întârziere a cursei București – Larnaca ne-a provocat la o repetiție spontană pe Aeroportul Internațional Otopeni în prezența unui public de toate naționalitățile!”, a scris, pe Facebook, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Robert Laszlo.

"O mică" întârziere a cursei București – Larnaca ne-a provocat la o repetiție spontană pe Aeroportul Internațional Otopeni în prezența unui public de toate naționalitățile! #dorurisătmărene"Euromediterranean Folklore Festival"- cea de-a XII ediție

Publicată de Robert Laszlo pe Duminică, 5 August 2018

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.