Transurban a suspendat stația de la Burdea și de pe Cloșca

Publicat la data de12 septembrie 2017 » 190 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Transurban Satu Mare a decis să suspende două dintre cele mai importante stații de autobuz din municipiul Satu Mare, pentru mai multe linii. Compania de transport public și-a motivat decizia printr-un mesaj postat pe Facebook.

,,Ca urmare a sesizărilor sosite la adresa societății noastre, privind întârzierile repetate ale autobuzelor de pe liniile 2, 9, 12, 14, 23, Transurban Satu Mare anunță că, începând cu data de 14.09.2017 autobuzele de pe liniile enumerate, nu vor mai avea stație de oprire pentru îmbarcarea și debarcarea călătorilor în zona Burdea, respectiv în stația de pe Bulevardul Cloșca, Stația E-On Gaz.

Vă informăm că începând cu data de 14.09.2017, pentru autobuzele depe liniile 2, 9, 12, 14, 23, ultima stație de urcare și coborâre de pe malul stâng al Someșului cu direcția spre Centru va fi Stația Billa.

Pentru acei călători care doresc să ajungă în apropierea intersecției Burdea există alternative, autobuzele de pe traseele Liniilor 3, 5, 10, 15, 18, 29 din zona Carpați II, Micro 17, autobuze care au stație de oprire în zona Kaufland.

Pentru îmbarcarea călătorilor din zona Cloșca spre Centru, rămâne valabilă stația provizorie înființată pentru autobuzele de pe liniile 11, 11 II, 17, Bulevardul Cloșca colt cu strada Muncitorilor. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul postat de Transurban.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *