Vezi care sunt cei mai mari plătitori de impozite din Satu Mare

Publicat la data de13 februarie 2018 » 833 Views» De: George Negrea » Locale sm, Stiri Satu Mare

Primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, alături de administratorul public al orașului Maskulik Csaba, au participat marți, 13 februarie, la o întâlnire cu primii 20 de contribuabili persoane juridice din municipiul Satu Mare.

Subiectul întâlnirii care a avut loc la Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri a fost activitatea administrației publice locale din anul 2017, precum și principalele proiecte și direcții de dezvoltare ale orașului în 2018.
“Am ținut să vă invit la această discuție care se dorește a fi una informală, ca să vă mulțumim pentru implicare, pentru faptul că ați înțeles să susțineți dezvoltarea municipiului Satu Mare prin activitatea pe care o desfășurați. Dumneavoastră sunteți motoarele economiei sătmărene, având o cifră de afaceri de peste un 1 miliard de euro și peste 15.000 de salariați. Dorim să vă cunoaștem mai bine opiniile și sugestiile în privința proiectelor de dezvoltare a municipiului în 2018 și de asemenea dorim să vă arătăm ce am făcut cu banii dumneavoastră și ai cetățenilor”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Fiecare antreprenor a venit cu propuneri privind dezvoltarea sferei economice, a învățământului dual, îmbunătățirea infrastructurii rutiere, cât și a transportul public. Cele mai multe dintre problemele sesizate au primit răspunsuri din partea conducerii Primăriei.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat la finalul discuțiilor că își dorește ca astfel de întâlniri să mai aibă loc și pe viitor pentru că o colaborare strânsă între administrația publică locală și mediul de afaceri este benefică în dezvoltarea municipiului Satu Mare.

Cei mai mari contribuabili la bugetul local al municipiului Satu Mare:

DRM DRAXLMAIER ROMÂNIA SISTEME EL
APASERV SATU MARE SA
ZES ZOLLNER ELECTRONIC
ELECTROLUX ROMANIA
BR REAL FRIENDS
ZIRMER BUD
AUTONET IMPORT
SOLAREX
SUMIRIKO AVS ROMANIA
CBA NORD VEST
AUTONOVA
BARTA ATI
IMMOCHAN IMOBILIARE
BODESCU EXPORT IMPORT
TAURIL VAGYONKEZELO ES BEFEKTETO SRL SUCURSALA SATU MARE
Episcopia Romano-Catolică
Florisal S.A
GRUPWEST PREMIUM
UNIO SA
Rosendal Industrial

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.